• studio77 Security Services

Monitoring | Alarmni sistemi | Video nadzor | studio77 | GPS

GPS

studio77 svojim klijentima omogućuje satelitsko lociranje i praćenje vozila putem naprednog sistema GPS tehnologije i to 24 časa dnevno, 365 dana godišnje.

GPS (Global Positioning System) praćenje vozila obezbeđuje lociranje, nadgledanje i upravljanje vozilima u realnom vremenu, kao i arhiviranje prikupljenih podataka u svrhu njihovog naknadnog pretraživanja i generisanja različitih vrsta izveštaja.

Jedna od osnovnih prednosti ugradnje GPS-a u Vaše vozilo jeste znatno povećanje bezbednosti, s obzirom na to da GPS pruža trenutni prikaz svih vozila na mapi, mogućnost SOS dojave iz vozila, dojave alarmnih situacija, signalizaciju neovlašćenog guranja i podizanja vozila, automatsku blokadu motora, a samim tim i sprečavanje krađe vozila.

  • Pored toga, GPS je od naročitog značaja za poslovanje kompanija, budući da im obezbeđuje izveštaje kao što su:

Trenutna pozicija vozila, njegova brzina i smer kretanja, pregled kretanja vozila u određenom vremenskom intervalu sa detaljnim izveštajima o kretanju i stajanju, kontrola korišćenja vozila u toku radnog vremena, van radnog vremena i neradnim danima, kontrola obilaska unetih lokacija od značaja za klijenta, pregled pređene kilometraže i potrošenog goriva, pregled održavanja vozila itd.

Ključna prednost studio77-a u odnosu na druge firme koje se bave ugradnjom GPS-a jeste posedovanje sopstvenog Operativnog centra, što znači da mi umesto Vas non-stop pratimo sva dešavanja vezana za obezbeđeno vozilo i istog trenutka adekvatno reagujemo na dojave različitog tipa.